L’esperada 32a edició de l’Altaveu aconsegueix superar les expectatives amb un festival adaptat i pròxim

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat segueix apostant per la cultura segura i ho demostra amb la 32a edició del Festival Altaveu. 

Amb l’objectiu de recolzar la música i totes les professions que en depenen, el retorn del festival s’ha dut a terme sense perdre la seva marca i essència; L’Altaveu ha superat expectatives i ha resultat un encert en tots els sentits.

Més de 3500 persones han pogut gaudir del festival de descobertes segur i adaptat a la situació actual, amb aforaments reduïts, seients i format més íntims amb una proposta artística singular, sorprenent i de qualitat. 

Ha finalitzat una edició molt rica i diversa amb diferents propostes artístiques: emoció i  proximitat amb la Joana Serrat, la Valeria Castro i Los Hermanos Cubero, la força i rotunditat d’artistes com Ana Brenes i Queralt Lahoz, la creació de textures sonores singulars portades a terme  per Amaia Miranda o Lucía Fumero o l’aproximació a propostes carregades de  riquesa lírica desgranades per Alessio Arena, Delafé i Hijos del Trueno.

La producció pròpia “Drummers of Altaveu” ha fet valdre, un cop més, el talent local amb un espectacle molt sorprenent; amb 32 bateries que van poder interpretar grans moments de la música pop i rock a la Plaça de l’Agricultura.   

L’equip de l’Altaveu valora molt positivament la resposta del públic, amb uns emplaçaments nous, singulars i adaptatius que han funcionat a la perfecció per als formats dels diferents espectacles dins d’un entorn únic.

Amb això, s’ha aconseguit arribar amb més proximitat i intimitat a un públic que han respost emocionat, receptiu i participatiu. Un públic diferent que s’ha adaptat a la transversalitat de les propostes més íntimes i nues d’artistes que han presentat nous formats.