Koko-Joean & The Tonics al Festival Altaveu

Per motius de salut, l’artista Eli Paperboy Reed es veu obligat a cancel·lar els seus pròxims concerts per COVID. Com indica en el seu comunicat oficial, no vol posar en risc la salut d’altres persones i desitja poder tornar aviat a oferir els seus shows.
El concert d’Eli Paperboy Reed que havia de celebrar-se avui divendres 8 de setembre a la 1:15 a Can Massallera, serà substituït per la formació KOKO-JEAN AND THE TONICS, mantenint mateix horari i ubicació. 

Koko-Jean & The Tonics ens proposa el millor de quatre mons musicals molt diferents en una sola bomba plena de soul, ritme i groove portada a escena per quatre dels músics més aclamats de l’escena barcelonina. 

La front-woman de la formació, Miss Koko-Jean Davis (excantant a The Excitements), és tot un huracà a l’escenari on l’acompanyen a la bateria Anton Jarl (Los Mambo Jambo, Rambalaya, Flamingo Tours), a la guitarra el camaleònic Dani “Patillas” Baraldés (Mamo Jambo, Dani Nel·lo, Macaco, Jarabe de Palo, Rulo y La Contrabanda…), i per últim, al Hammond, Víctor Puertas, aportant el seu swing i groove a aquest conjunt, sent un dels blues-man i harmonistes més reconeguts a Catalunya. A tot aquest coctail, cal també citar la feina que ha aportat el músic Dani Nel·lo a la producció .
Tots ells brillen per si mateixos i formen un so fresc, excitant i molt ben definit per una química musical indubtable que els ha portat a girar intensament per Espanya i França.

Koko-Jean & The Tonics és soul, rhythm and blues, rock’n’roll… però a la vegada s’han desempallegat de totes les etiquetes musicals, amb les que intentem encasellar els grups, per fer simplement el que millor saben: fer que cantis i moguis el cul.

Les persones que tenien ja l’entrada, continuarà sent vàlida per accedir a l’esdeveniment d’aquesta nit a Can Massallera:

Peinga Rayo y las Aeromozas + Koko-Jean & The Tonics

Així i tot, els i les assistents amb entrada anticipada que no vulguin assistir al canvi, rebran un correu amb indicacions per sol·licitar el retorn de l’entrada.

Moltes gràcies per la comprensió i esperem que malgrat la notícia, continueu gaudint de la música en directe i ens trobem aquesta nit a l’Altaveu!