Venda d'Entrades

Les entrades són gratuïtes, però totes les actuacions programades compten amb aforament limitat:

 • Escenari Agricultura: aforament de 500 persones
 • Escenari Jardins de l’Ateneu: aforament de 176 persones
 • Escenari Can Castells: 240 persones
 • Can Torrents: 65 persones

Si vols assegurar la teva entrada, pots reservar el teu seient per a cada una de les actuacions a partir de l’1 de setembre del 2021. 

Com funciona la reserva d’entrades?

 • Excepte a les activitats programades des de l’Altaveu + i que es realitzen a Can Torrents,  existeix la possibilitat de reservar el teu seient per a cada una d’actuacions programades.
 • Des de l’Organització, habilitem un seguit d‘entrades per reservar anticipadament de cada actuació i així facilitar l’accés i la seguretat de l’esdeveniment.
 • La reserva es pot fer a partir de l’1 de setembre fins mateix dia de l’actuació a les 10 del matí.
 • La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.
 • Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a altaveuentrades@gmail.com amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.
 • Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

Accés al recinte:

 • Les actuacions començaran puntuals, a l’hora publicada pels canals de comunicació oficials.

 • Per facilitar l’accés i no perdre la teva reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.

 • Si hi ha cues, mentre esperes per ser atès o atesa pel personal de control d’accés, prepara el teu dispositiu o document que acrediti que has fet la reserva d’entrades.
 • Si no has pogut fer una reserva d’entrades anticipadament perquè les entrades per reservar ja s’han esgotat o ha finalitzat el termini per fer aquesta gestió, et recomanem que t’apropis a la zona d’accés al recinte per informar-te si queden localitats lliures i apuntar-te a la llista d’espera que s’obrirà 15 minuts abans de l’inici del concert.
 • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 
 • En el cas de tenir una reserva d’entrades per la següent actuació en el mateix recinte, caldrà sortir d’aquest i tornar a entrar presentant la reserva realitzada per tal que l’Organització pugui dur a terme les tasques de neteja corresponents.

Reserva les teves entrades:

Pots reservar les teves entrades des de la web del Festival Altaveu o des del portal:

CONDICIONS GENERALS:

La reserva i adquisició d’una entrada, implica l’acceptació de les condicions generals:

ACCÉS ALS RECINTES

 1. Per entrar al recinte hauràs d’identificar-te amb DNI en el cas que l’organització ho sol·liciti.
 2. L’Organització no garanteix l’autenticitat de la reserva d’entrada si no ha estat adquirida als punts  oficials.
 3. L’Organització del festival no assumeix cap responsabilitat en cas de pèrdua o robatori. El posseïdor de l’entrada és el responsable en cas de còpia d’aquesta.
 4. L’Organitzador denegarà l’accés o podrà expulsar a alguna persona si concorre qualsevol de les següents circumstàncies

a ) L’entrada es troba incompleta  esmenada, trencada o amb indicis de falsificació.

b) Si alguna persona manifesta una actitud violenta, agressiva o que inciti públicament a l’odi, la violència, o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra condició o circumstància social o personal.

c ) La persona presenta símptomes d’embriaguesa o d’estar consumint o haver consumit drogues o substàncies estupefaents.

 • L’exercici del dret d’admissió no comportarà, en cap cas, la denegació d’accés per raons de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra circumstància o condició personal o social. A l’entrada als recintes, el públic pot estar subjecte a un registre segons la Llei, no està permesa l’entrada d’objectes que puguin ser considerats perillosos per l’Organització o estiguin prohibits per la normativa vigent.
 • En cas de cancel·lació o modificació, l’Organització avisarà mitjançant el correu electrònic facilitat a la web de reserva d’entrades i farà una comunicació pública de la cancel·lació o modificació.
 • L’Organització es reserva el dret a alterar o modificar el programa.

MENORS D’EDAT

 • Totes les persones assistents han de romandre assegudes durant l’actuació.
 • Els menors d’edat que puguin ocupar el mateix seient que la seva mare, pare o tutor legal, no caldrà comptabilitzar-los a l’hora de reservar entrades.
 • En el cas que vulguin seure en un seient, caldrà fer la reserva.
 • En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal, l’organització podrà demanar la presentació del DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.
 • En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà presentar una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.
 • Els majors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El públic assistent permet aparèixer en imatges preses dins dels recintes per diferents mitjans per a la seva posterior difusió informativa o promocional, i autoritza aquest ús, que serà responsabilitat de cada mitjà. Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, enregistrament o reproducció per a fins comercials a l’interior dels recintes excepte autorització expressa de l’Organització. Aquestes accions poden suposar una acció penal o civil per danys.