Gràcies!

La 34a Edició de l’Altaveu de Sant Boi es consolida com a Festival de Descobertes

Mantenir una línia de propostes singulars i úniques, fora del circuit més comercial, fa de l’Altaveu un festival públic diferent, amb sentit i coherència.

En aquesta 34a edició l’Altaveu hem aconseguit consolidar-nos com un Festival de Descobertes, deixant empremta al públic i demostrant una vegada més ser un esdeveniment de rellevància.

Aquest any, més de 3500 persones han participat en les diverses activitats i actuacions programades a diferents escenaris de Sant Boi.

Un dels punts destacats d’aquesta edició va ser l’habilitat per resoldre ràpidament una situació inesperada: l’anul·lació de l’actuació d’Eli Paper Boy, que havia de ser un dels plats forts del festival. Tot i aquest contratemps, l’equip de l’Altaveu va trobar una solució creativa i va oferir al públic una proposta alternativa amb l’actuació de Koko-Jean & The Tonics.

Bounce Twice i Raquel Lúa, guanyadores de l’Altaveu Frontera van sorprendre obrint l’escenari de plaça amb propostes musicals de molta qualitat, destacant-se com a plataforma per a nous talents emergents. 

Aquest va ser un escenari plural, popular i divers; capitanejat per Júpiter and Okwess i Peret Reyes, també es van poder gaudir de la proposta personal i potent del santboià Ricard Ros, Ros, i la magnífica producció pròpia que conjuntava la música de Böira amb les visuals en directe d’un grup de joves del PES Sant Boi i Atzur Visuals.

L’escenari de Cal Ninyo va oferir actuacions íntimes que van permetre als assistents gaudir molt del talent dels artistes de manera molt propera, creant una connexió especial entre els músics i els espectadors amb Maro, Ferran Orriols, Mariola Membrives i River Omelet. I més entrada la nit, a Can Massallera, vam poder ballar amb les propostes de Peinga Rayo y las Aeromozas, Soledad Vélez i Santa Salut.

El Descobrint Altaveu va ser una experiència única, permetent als assistents sortir a passejar per la Rambla i trobar-se amb artistes com Álvaro Sola i Kris Tena, que van aportar la seva música i el seu carisma.

L’actuació sold out del nou espectacle d’Ismael Serrano va posar el punt i final als 3 dies de Festival amb una actuació de luxe i vibrant, plena de novetats i les cançons de sempre.

L’Altaveu + i l’Altaveu en Família també van ser una part essencial d’aquesta edició, proporcionant activitats i espectacles adreçats a tota la família, reforçant l’esperit inclusiu del festival i demostrant que la música és una passió que es pot compartir amb persones de totes les edats i més enllà dels escenaris.

L’organització de la 34a edició de l’Altaveu, així com l’Ajuntament de Sant Boi, volem agrair a tots els artistes i col·laboradors participants de la programació d’enguany, ja que ens han aportat moments únics i emocionants.

El festival continua sent una plataforma important per a nous talents i una experiència inoblidable per als i les amants de la música.

Tenim moltes ganes de veure què ens depara la propera edició!