15 DE SETEMBRE

CINEMES CAN CASTELLET
19:00H

Accés gratuït, aforament limitat.

L7 Pretend We're Dead

ALTAVEU +

Amb una autèntica allau de material d’arxiu i vídeos domèstics, les integrants d’un dels grups més feroços de l’era grunge parlen amb franquesa sobre el seu auge, caiguda i retorn per demanda popular.

El millor d’aquest documental resideix en les esmolades reflexions d’aquestes heroïnes punk-metaleras entorn de l’activisme feminista (els concerts “Pro-Choice Rock” darrere de la despenalització de l’avortament), els efectes desquiciants de la fama sobtada, la tràgica fi de festa del grunge impregnat d’heroïna i el petó de la mort de les multinacionals. A la celebració de la seva música se sumen els testimis de Lydia Lunch, Joan Jett, Shirley Manson i Butch Vig (Garbage), Louise Post (Veruca Salt) i Krist Novoselic (Nirvana).

Idioma: Anglès VOSE

Directora: Sarah Price

País: Estats Units

Editor: JoLynn Garnes

Intervencions de Donita Sparks, Demetra Plakas, Suzi Gardner, Jennifer Finch, Butch Vig, Lydia Lunch, Shirley Manson, Allison Robertson, Louise Post, Allison Wolfe, Krist Novoselic, Valerie Agnew, Joan Jett i Exene Cervenka.

15 DE SETEMBRE

CINEMES CAN CASTELLET
20:45H

Accés gratuït, aforament limitat.

Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones

ALTAVEU +

La llegenda maleïda del fundador i líder original de The Rolling Stones és minuciosament explorada en un documental que retrata la seva complexa personalitat i aprofundeix en les diverses teories entorn de la seva mort.

Brillant, insegur, capritxós, paranoic, divertit, cruel, vanitós, immoral, vulnerable, encantador… La llarga llista de qualificatius que aquí s’aboquen sobre la figura de Brian Jones reflecteix tant l’enorme varietat de punts de vista que reuneix el documental com l’intricat temperament del líder caigut dels Stones. La pel·lícula repassa la trajectòria vital i musical d’aquell fanàtic del jazz, el blues i el r’n’b que es convertiria en la primera rock star britànica, estatus que va suposar un assetjament policial i mediàtic per al qual potser no estava emocionalment equipat.

Idioma: Anglès VOSE

País: Regne Unit

Direcció: Danny Garcia

Guió: Danny Garcia, Nick Reynolds

Amb Intervencions de: Brian Jones, Keith Altham, Phill Brown, Sam Cutler, Chris Farlowe, Roxanne Fontana, Richard Hattrell, Stash de Rola, Gered Mankowitz, Barbara Anna Marion, Phil May, Pamela Mayall, ver 9 más

 

Amb el suport i la col·laboració dels Cinemes de Can Castellet: