PRESENTACIÓ

Altaveu 2019

L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de tota Catalunya.

Enguany celebrem la 31a edició amb ganes de seguir descobrint  veus, instruments, missatges i propostes de qualitat, potenciar la curiositat de totes i tots apostant per diferents formats!

És per això que us presentarem una programació diversa, amb l’objectiu de fer de l’Altaveu una marca reconeixible plena de propostes culturals que ens acompanyen en diferents moments del 2019: gaudirem de la música des de tots els àmbits!

L’Altaveu és un festival que no deixa de caminar amb l’aposta per la música en directe, que mostra la qualitat i passió que hi ha per la musical a nivell local i que programa amb un format de proximitat.  A més a més, l’Altaveu aposta per altres activitats complementàries que fan que puguem seguir gaudint de la música des d’altres formats i perspectives: mitjançant l’art visual, documentals, converses, tallers, jocs…

Així com, es seguirà promocionant a  les propostes més emergents amb l’Altaveu Frontera, la secció competitiva de grups revelació del panorama musical català,  potenciarem el talent local de Sant Boi amb una producció pròpia i seguirem celebrant els èxits d’altres projectes que s’han realitzat durant l’any amb els reconeguts Premis Altaveu.

Tot aquest repertori que no s’atura, fa de Sant Boi en epicentre de la música durant el setembre i molt més enllà!

SEGUEIX LES NOSTRES NOVETATS!

Follow us