PRESENTA'T A L'ALTAVEU FRONTERA!

VOLS TOCAR A L'ALTAVEU?

Si ets músic o tens un grup de música emergent i t’agradaria formar part de la programació de l’Altaveu 2019, apunta’t a l’Altaveu Frontera del 1 al 30 d’abril del 2019!

L’ALTAVEU FRONTERA
és gran oportunitat per grups nous des de l’any 1991. És una plataforma referent de les noves iniciatives relacionades amb la música i el panorama musical català.

Grups com Sidonie, Manos de Topo, Love of Lesbian o D’Callaos, van ser els escollits per actuar dins el marc del Festival Altaveu quan iniciaven els seus projectes.

Premis

Els 4 guanyadors passaran a formar part de la programació definitiva de l’Altaveu Frontera 2019.

Cada grup rebrà 600 euros nets per la seva actuació, per tots els conceptes.

Els concerts es faran dins del marc del Festival, el 6 i 7 de setembre a Sant Boi. A cada concert hi actuaran un dels quatre grups seleccionats; les actuacions tindran una durada de 40 minuts i hauran d’ésser presentades al públic per la mateixa formació de músics que haurà interpretat els treballs lliurats a concurs.

Els concerts comptaran amb una dotació tècnica de so i llum professionals.

Requisits

Serà condició necessària i fonamental per a la participació que els artistes resideix a Catalunya, Balears o València i hauran de tenir una fitxa a riffbizz amb un mínim de 2 cançons, foto, biografia i components del grup.

Els grups guanyadors es comprometen a autoritzar l’ús dels 2 temes enviats per a promoció. A més, el grup autoritzarà que el Festival pugui fer ús de difusió de la imatge i so del concert executat, així com dels diferents materials de promoció, ja que incorporarà l’Altaveu Frontera dins de la difusió general de tota la programació Altaveu.

Bases del concurs

Les propostes passaran a ser votades on-line per tot el públic a la web riffbizz.com del 1 al 10 de maig i s’escolliran 30 propostes.

Al mateix temps un jurat proposat pel Festival, farà la selecció de 10 propostes més. Les 40 propostes resultants i que obtinguin la major puntuació, passaran a ser escoltades per un Jurat format per persones relacionades professionalment amb el món de la música; programadores, periodistes, creadores, etc., i sortiran les 4 propostes guanyadores que actuaran en el marc del Festival Altaveu 2019.

Consultar aquí les bases.

L’altaveu fRONTERA és possible gràcies a
ajuntament
estrella_damm

SEGUEIX LES NOSTRES NOVETATS!

Follow us