A punt per a l’Altaveu 2021

Dimarts 27 de juliol a les 20 h, presentarem la programació del #Altaveu21.

A partir d’aquesta data, anirem descobrint la programació del Festival Altaveu d’enguany, que seguirà demostrant la seva singularitat entre tot el soroll dominant sent una aposta per la curiositat, la senzillesa i la qualitat.

Aquest 2021 apostarem per formats íntims i pròxims amb una programació honesta i sincera que ens convida a aturar-nos i reconnectar amb la calma. Volem rebaixar les tensions i respirar amb tranquil·litat mentre gaudim de la bellesa real i de la senzillesa.

Serà un festival únic per poder veure de prop, de forma segura i sense massificar, propostes que d’altra manera no es podrien veure; descobrirem un ventall d’artistes joves amb un discurs ple de matisos i qualitat, de la mà d’artistes amb un recorregut més madur.

Aturem-nos uns instants i respirem Gaudim de la música propera i feta amb cura, des del cor, amb valentia i amb la intenció de trascendir al temps.