PRESENTA’T A L’ALTAVEU FRONTERA!

Ja pots inscriure’t amb el teu grup a l’Altaveu Frontera, el concurs per a formacions musicals emergents del Festival Altaveu!

CALENDARI I CONDICIONS

Amb la finalitat que enguany totes les formacions que ho desitgin puguin optar a participar, s’obre un període de recollida de propostes del 1 de maig i el 31 de maig de 2018. Serà condició necessària I fonamental per a la participació que els artistes resideixin als Països Catalans i la presentació del material indicat més avall.

Entrarem doncs, a la fase de votacions pupulars de http://www.riffbizz.com del 1 de juny al 10 de juny i les 30 propostes més votades seran les escollides.

Al mateix temps el jurat proposat pel Festival, farà la selecció de 10 propostes més.

Les 40 propostes resultants i que obtinguin la major puntuació, passaran a ser escoltades pel Jurat Frontera, format per persones relacionades amb el món de la música, periodistes,programadors, etc. Serà en aquesta jornada on sortiran les 4 propostes guanyadores que actuaran en el marc del Festival Altaveu 2018.

Envia comentari