Accés gratuït

10 de setembre

CAN TORRENTS
De 17 a 19H

Inauguració amb l'artista: Divendres 9 de setembre a les 18h

SESSIÓ FUNKY AMB
DJ LALO LÓPEZ

ALTAVEU +

Després de dinar i haver digerit tot el compartit amb el Lalo López a la Conversa de les 12:30, podrem gaudir d’una sessió musical a la Terrassa de Can Torrents amb ritme funk.

T’esperem per escalfar motors per la segona nit del Festival amb bona música i la refrescant barra de Bars ‘n’Viu.

 

LALO LÓPEZ | Compositor, productor, músic i agitador de l’escena musical afroamericana estatal. Membre del col·lectiu Nación Funk, plataforma de creació i difusió de bandes com Fundación Tony Manero, Chocadelia Internacional i Cardova, de les quals n’ha format part. Col·laborador amb Joe Bataan & Los Fulanos, Achilifunk Sound System, ha estat guitarrista amb The Excitements, Albert Plà & Pascal Comelade i actualment amb Joel Sarakula. El 2022 ha encetat carrera en solitari amb dos projectes paral·lels: com a cantautor crepuscular amb Lalo Malo, i donant sortida al seu amor pel funk i la música de ball amb la Lalo López Limited Orchestra.
Divulgador de la música afroamericana a través del seu programa de ràdio “Tobacco Road” i de les seves xerrades sobre història del funk, Lalo López és una de les figures més rellevants de l’escena de les músiques d’arrels afroamericanes de Catalunya i Espanya.