9 DE SETEMBRE

PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
11:30

Accés lliure i gratuït

Descobrim el Hip Hop

ALTAVEU EN FAMÍLIA

Descobrint el Hip Hop a l’Altaveu en Família: Un Dia de Ritmes i Creativitat

El dia esperat s’apropa ràpidament, i aquest any, l’Altaveu en Família presenta un emocionant esdeveniment temàtic: “Descobrim el Hip Hop”. Una oportunitat única per a totes les edats d’endinsar-se en aquest món vibrant i dinàmic que ha captivat les audiències de tot el món. Aquest any, us esperem el dissabte dia 9 per a una jornada plena de tallers i una actuació emocionant.

Des de les 11:30 del matí, oferim una experiència immersiva en la cultura del Hip Hop a través de tres tallers interactius:

Taller de Scratch: En aquest espai, us convidem a explorar els ritmes i els sons únics del Hip Hop amb taules de dj i plats connectats. Amb diversos punts de control i interacció, aquest taller promet ser un esdeveniment auditivament emocionant. Al final del taller, us oferirem un resum perquè pugueu portar-vos a casa aquesta experiència de rascada i giravolt.

Taller de Graffiti: Per als amants de l’art i la creativitat visual, tenim una sessió de pintura única. Comptarem amb un veterà del món del graffiti que guiarà als nens en la creació de murals col·laboratius. Utilitzant els coneguts rotuladors POSCA de pintura a l’aigua, treballarem junts per crear obres d’art úniques i vibrants. Aquesta és una oportunitat per a tots per explorar la seva creativitat i contribuir a la construcció d’una obra d’art col·lectiva.

Taller de Creació d’un Tema: Si sempre heu volgut experimentar amb la música, aquest és el vostre moment. Amb l’ajuda d’experts en el camp i fent servir un beat senzill com a punt de partida, els infants tindran l’oportunitat d’escriure i compondre una cançó Hip Hop pròpia. I qui sap? Potser fins i tot podria arribar a ser una peça que es pugui punxar posteriorment en altres esdeveniments!

No deixeu passar aquesta oportunitat d’immersió en la cultura del Hip Hop i de la creativitat musical. “Descobrim el Hip Hop” promet ser una experiència educativa i entretinguda per a tota la família. Us esperem amb els braços oberts i els ritmes fluint a l’Altaveu en Família. No faltar-hi!