7 DE SETEMBRE

Rambla Rafael Casanova
13:00H

MÉS ENLLÀ DE L’ESCENARI ... DONES MÚSIQUES SANTBOIANES

ALTAVEU +

Durant els últims anys és habitual veure moltes dones en bandes de música a la nostra ciutat.

Hem convidat a algunes d’elles perquè “més enllà de l’escenari” ens expliquin el seu dia a dia com músiques.

Volem donar-les veu perquè ens expliquin amb la seva experiència i en primera persona, si es van superant les dificultats amb què s’han trobat històricament les dones en el món de la indústria musical. Que ens expliquin els seus projectes de futur, els problemes laborals i de visibilització als quals s’han d’enfrontar amb tots els àmbits, tant privats com públics.

Elles són la Núria Botia (baixista de Trau), la Maria Martí (vocalista a Maria Martí), l’Olalla Wallin (violinista de Chet) i la Mònica Fernández (vocalista de Deskartats).

La conversa estarà conduïa per la Reyes Torio, cantant, dj, productora i membre del M.I.M (Mujeres de la Industria de la Música).

8 DE SETEMBRE

Rambla Rafael Casanova
13:00H

TRAPO- LOGIA

ALTAVEU +

Borja Bagunyà i Max Besora han escrit un llibre a quatre mans on s’endinsen dins el món de la nova música urbana. A través dels seus avatars literaris, investigaran la música “trap” a través de temes com el gènere, la classe social, les tribus urbanes o el ball tot barrejant la crònica vivencial amb reflexions filosòfiques.

Comptarem amb ells per tal que ens expliquin perquè van decidir-se a escriure sobre el “trap” i com ho van fer, quins eren els motius per escriure un llibre d’aquestes característiques i com van percebre aquest llibre la comunitat literària i musical.