11 DE SETEMBRE

CAN TORRENTS
19:00H

Accés gratuït, aforament limitat.

CARLOTA
FLÂNEUR

Volem conèixer als i a les artistes d’una manera propera i al Descobrint Altaveu ho fem en un format íntim i acollidor, conversant, compartint i gaudint. Seguidament, presentem una de les nostres artistes convidades a aquest cicle:

“Uncertainty”, el primer disc de Carlota Flâneur, explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, oferint-nos un resultat extraordinari i brillant, amb cançons que freguen la perfecció, que es claven en la memòria i que t’introdueixen en un univers de fantasia on habiten totes les dimensions de Carlota Flâneur, deixant clar que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita. Sigueu benvingudes a l’univers Flâneur.

CARLOTA
FLÂNEUR

Volem conèixer als i a les artistes d’una manera propera i al Descobrint Altaveu ho fem en un format íntim i acollidor, conversant, compartint i gaudint. Seguidament us presentem una de les les nostres artistes convidades a aquest cicle:

“Uncertainty”, el primer disc de Carlota Flâneur, explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, oferint-nos un resultat extraordinari i brillant, amb cançons que freguen la perfecció, que es claven en la memòria i que t’introdueixen en un univers de  fantasia on habiten totes les dimensions de Carlota Flâneur, deixant clar que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita. Sigueu benvingudes a l’univers Flâneur.