27 FEBRER

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
19:00H

ENTRE EL CEL
I LA TERRA
GERARD QUINTANA

ALTAVEU A LA BIBLIOTECA

GERARD QUINTANA (Girona, 1964) és conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986 i l’autor de cançons com <<Camins>> o <<El Far del Sud>>… Amb gairebé 25 treballs discogràfics, més de 200 cançons i adaptacions i actualment és el president de l’Acadèmia Catalana de la Música. <<Entre el cel i la terra>> és la seva primera incursió en la ficció literària.

ENTRE EL CEL I LA TERRA és la història d’un home que vol reconstruir-se, tal com somia, lluny del guió preestablert que té assignat. Però els somnis són difiícils de controlar, sobre ells no manem. I això és el que descobrirà i el que haurà d’afrontar el protagonista, el Patxi Saura. El seu refugi serà la recerca obsessiva de la bellesa, i l’amor i el seu consol serà estar tan a prop com sigui possible de les persones que estima, a qualsevol preu, i sovint malgrat ell mateix.

Aquesta serà la història d’un home que haurà d’estimar per aprendre a estimar-se.

El 27 de febrer, el Gerard Quintana estarà a Sant Boi presenta la seva novel·la. T’esperem a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer per saber més sobre aquesta història, sobre l’autor i la seva passió per la música i la literatura.