10 DE SETEMBRE

PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
11:00

Accés lliure i gratuït

L'ARTISTA ETS TU
AMB KANAYA CIRC

ALTAVEU EN FAMÍLIA

Taller de circ per a tots els públics. Amb malabars, equilibris, aeris i acrobàcia, es tracta d’un espai per aprendre i compartir el plaer del joc i la descoberta, una primera presa de contacte que despertarà l’interès per la temàtica del món del circ i on tothom pugui viure de primera mà l’experiència que ofereixen les diferents tècniques a un nivell d’iniciació. Totes les persones participants són les protagonistes, les artistes, oferint l’oportunitat de retrobar-se amb el plaer de tocar, provar, sentir i compartir en un espai segur.

Kanaya Circ és una associació cultural fundada el 2016 a la ciutat de Cornellà de Llobregat amb el propòsit de promoure el circ en totes les seves formes, no només com a mitjà
d’expressió artística si no que també com a eina de transformació social i
educativa. El seu equip ha estat format principalment a l’escola de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris i posteriorment han ampliat els seus coneixements en cursos impartits per Cirque du Soleil i EYCO. El desembre de 2020, Kanaya Circ guanya el Premi Zirkòlika a millor projecte de circ social de Catalunya.