7 DE SETEMBRE

PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
20:30H

ACADÈMIA
MUSICAL
ALTAVEU

A.M.A.

Des de fa 3 anys, una de les novetats de l’ALTAVEU és la incorporació al cartell d’una proposta de producció pròpia comptant amb músics i músiques de Sant Boi.

Al 2017 la producció es va dir REGIRA, l’any passat ALÇA LA VEU i aquest any posem en marxa un projecte que te vocació de futur i de continuïtat: L’Acadèmia Musical Altaveu (A.M.A.)

Es tracta d’un projecte essencialment formatiu que potencia la professionalització musical entre els i les estudiants més avançades de les diferents escoles de música de Sant Boi. Afavorint el creixement d’un sòlid planter de músics locals.

LA PROPOSTA A.M.A. PRETÉN:
  • Donar suport a les futures generacions de músics i músiques locals
  • Potenciar la professionalització musical a Sant Boi
  • Donar visibilitat a l’ensenyança musical a la nostra localitat
  • Donar visibilitat al nou talent local
  • Vincular el festival amb les futures generacions
  • Aportar eines formatives complementàries per a l’alumnat participant
  • Oferir un espectacle de qualitat i professional dintre de la programació del festival

Del maig al setembre, s’estan formant un grup d’alumnes de les diferents escoles de música de Sant Boi en composició i interpretació musical. El resultat no serà només un concert únic i irrepetible, sinó que inicia una font d’oportunitats per a les noves generacions.

BLOC FORMATIU DE COMPOSICIÓ I ESCRIPTURA DE LLETRES amb Rafa Pons

BLOC FORMATIU D’INTERPRETACIÓ I PRODUCCIÓ MUSICAL amb les masterclass de Pepo López, Santos Berrocal, John Caballés i la direcció de Marcos Deker

Alumnes de l’A.M.A:
Minerva Rodríguez, Naomi Medialdea, Mario Fernández, Isabel García, Ana MªDe La Cabeza, Míriam Villa, Mario Pérez, Manel Valls, Marina Arcarons, Toni Melgarejo, Vera Sillero, Carlos Gomez, Marc Pascual, Marco Prieto, Gabriel Budia, Nil Garrido, Alba Dominguez, Andrea García, Silvia González, Mario Castillo i Héctor Ramos.

Gestió i coordinació del projecte: Javi Doblas