L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de Catalunya.

Enguany celebrem la 30a edició amb una nova etapa que ens convida a descobrir les veus amb propostes de qualitat des d’un format proper i agradable.

Amb el cartell de l’Altaveu 2018, presentem una programació per celebrar la trajectòria però amb la mirada endavant amb la Veu com a protagonista: com a instrument però també molt atentes a què diu, com ho diu i perquè ho diu.

Volem mostrar l’Altaveu com un festival que continua caminant amb l’aposta per la música en directe, que mostra la qualitat que té música local a Sant Boi i ho fa amb un format de proximitat.

Alhora apostant per les activitats complementàries que fan que se segueix gaudint de la música des d’altres formats i perspectives: mitjançant l’art visual, documentals, converses, jocs…

Així com, segueix promocionant les noves propostes l’Altaveu Frontera, que és la secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i alhora es posa en relleu els projectes de l’any amb els reconeguts Premis Altaveu.

Tot aquest repertori converteix Sant Boi en epicentre de la música durant el setembre!