FESTIVAL
ALTAVEU
2021

Tot i la llarga ombra que aquesta pandèmia ha projectat i projecta sobre tots els àmbits que envolten la vida cultural i la convivència social, la constant i valenta aposta de ciutat per tirar endavant el festival dins d’un context canviant, ens permet presentar l’edició d’enguany amb valors que sempre han caracteritzat el nostre Altaveu i afegint noves perspectives per seguir endavant. 

Aquest 2021 apostem pels formats íntims i pròxims amb una programació honesta i sincera que ens convida a aturar-nos i reconnectar amb la calma. Volem rebaixar tensions i respirar amb tranquil·litat mentre gaudim de la senzillesa.

Serà un festival únic per poder veure de prop, de forma segura i sense massificar, propostes que d’altra manera no es podrien veure; Descobrirem un ventall d’artistes joves amb un discurs ple de matisos i qualitat, no oblidarem tampoc artistes amb un recorregut més madur per sumar una programació diversa i honesta.

Les xerrades, documentals, vinils i bona música en companyia conformen el punt inicial de l’Altaveu + que creix any rere any i que ens portarà, de segur, alguna bona sorpresa afegida.

Finalment, volem agrair i reconèixer la tasca del nostre estimat Jordi Turtós, per tot el seu ofici i llegat aportat al capdavant de la direcció artística durant els darrers anys i que de ben segur ens acompanyarà en futures edicions.

Amants de la música, deixem de córrer. Aturem-nos uns instants i respirem per gaudir de la música propera i feta amb cura, des del cor, amb valentia i amb la intenció de transcendir al temps.