ALTAVEU EN FAMÍLIA

Dissabte 9 de setembre
11.30 – 14.30 h
School of Rock

Diumenge 10 de setembre
11.30 – 14.00 h
amb Karxofetes, experiència d’animació musical amb Xiula i el DJ Tiet Toni
Plaça de l’Ajuntament

Accés lliure i gratuït

La música ens uneix petits i grans.

A través d’actuacions musicals en directe, DJ’s i tallers, l’Altaveu en família es converteix en una School of Rock com si d’una divertida classe del món de la música popular del segle XX durant el matí del dissabte 9.

En concret, aquesta programació familiar especial comptarà amb l’actuació d’una banda tribut (Ghost Trip) de grups mítics de la història del rock, des d’Elvis a U2, passant per The Rolling Stones o Metallica. Un taller de caracteritzacions de mites del rock, com Kiss, David Bowie, Ramones o Alice Cooper i taller de tatoos (temporals) molt rockers; un joc Memory amb portades de discos; i un concurs d’air guitar per a tota la família!

Diumenge al matí, ens ho passarem d’allò més bé amb una dinamització familiar a càrrec de Karxofetes, ballarem Xiula; i no pararem de saltar amb la sessió que ens prepararà el DJ Tiet Toni.

Més en aquesta categoria:

« Altaveu Frontera 2017 Altaveu + »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae