ALTAVEU EN FAMÍLIA

 

Bassal Rock

Dissabte 8 de setembre
11h. Plaça de l’Ajuntament

innovador i refrescant espectacle d'aigua amb molt bona rebuda entre l’acalorat públic de l’estiu. Ens remullarem per combatre la calor a ritme de bona música!

Actuarà el grup d’animació familiar Ambäukatunàbia que aquest any, veient les dificultats que suposava pronunciar i escriure correctament el nom del grup, l’han simplificat a Ambauka però mantenen l’energia i l’essència del primer dia amb l’experiència afegida d’aquests anys rodant pels escenaris i fent cantar, ballar, jugar i passar-s’ho bé a petits i grans.

 

Reggae Camp Circus

Diumenge 9 de setembre
11h. Plaça de l’Ajuntament

Serà un matí màgic al voltant de sons jamaicans. Començarà amb un dj a peu de plaça punxant ska, rock steady mentre es fan tallers de circ i jocs psicomotrius amb Ska Circus.

Després, actuarà la reconeguda banda A4 Reggae Orchestra fent versions de cançons d’altres estils, traslladades al Reggae. Es ideal per a tota la família, fent trobar generacions al voltant d’una música agradable i amb ritme.

 

De Vilaboi a Federico

Diumenge 9 de setembre
18h. Plaça de l’Ajuntament

De Vilaboi a Federico és una proposta creativa i comunitaria coordinada pel músic i productor santboià Ángel Dorao. A partir d'una selecció de vuit textos de Lorca, alumnes de les diferents escoles de música de Sant Boi cantaran en directe acompanyats d'una banda professional. A part d'actuar al Festival Altaveu, es gravaran les cançons en l'estudi Musicart Barcelona, sent una experiència i una motivació per les persones que participen.
A més a més cada poema, a més de ser cantat, es recitarà pel Taller d'escriptura de gent gran "Veus de poetes", la qual cosa aporta un contrast generacional i gran qualitat al projecte. L'art de la portada de cada cançó del disc, serà a càrrec dels petits genis del Taller Municipal d'arts plàstiques.

 

Més en aquesta categoria:

« Altaveu +