ALTAVEU FRONTERA

ALTAVEU FRONTERA (L’espai fronterer del Festival Altaveu)

L’ALTAVEU FRONTERA és una secció competitiva per a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans.

Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.500 bandes i han passat pel Frontera més de cent-cinquanta formacions (SIDONIE, LOVE OF LESBIAN, FROMHEADTOTOE, PLOUEN CATXIMBES, D’CALLAOS, MAIKA MAKOVSKI, ALEJANDRO MARTÍNEZ, MANOS DE TOPO, BLACK BAUDELEIRE, EDITH CRASH, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu.

A  l'edició del 2017 de l'Altaveu Frontera hi ha dos concursos:
L'elecció de les bandes emergents que actuaran al setembre al Festival Altaveu i el concurs a la millor lletra, que s'entrega a la cerimònia dels Premis Altaveu.

Els grups Frontera que actuaran a la 29a l'edició de l'Altaveu Frontera presentaran la seva candidatura a través de la plataforma Riff Bizz. , el jurat Frontera escollirà a finals de maig 15 bandes i es durà a terme l'elecció de les 4 escollides per tocar a l'Altaveu 2017 mitjançant votació popular.


De l'1 al 30 d'abril, tindreu l'oportunitat de presentar les vostres propostes a través de la plataforma:
Si us voleu presentar al concurs per a GRUPS, cliqueu el següent enllaç i si us voleu presentar al concurs LA MILLOR LLETRA, prem al següent enllaç.

Podeu llegir les bases de participació AQUÍ

Coneixes el Fons Sonor Altaveu?
Des de fa algunes edicions, tenim a disposició de tothom el Fons Sonor Altaveu Frontera a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la ciutat de Sant Boi, un recull de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que podreu escoltar sempre que vulgueu.


Descarregar els arxius adjunts:

  • (289 Baixades)

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.