ALTAVEU FRONTERA

ALTAVEU FRONTERA (L’espai fronterer del Festival Altaveu)

L’ALTAVEU FRONTERA és la secció competitiva del Festival per a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans.

Representa una gran oportunitat per grups nous i que porta des de l'any 1993 con a gran referent de les noves iniciatives relacionades amb la música i el panorama musical català.

En tots aquests anys s’han presentat més de 3000 bandes i han passat pel Frontera formacions com SIDONIE, LOVE OF LESBIAN, FROMHEADTOTOE, PLOUEN CATXIMBES, D’CALLAOS, MAIKA MAKOVSKI, ALEJANDRO MARTÍNEZ, MANOS DE TOPO, BLACK BAUDELEIRE, EDITH CRASH, entre d’altres…

A l'edició del 2018 de l'Altaveu Frontera es dur a terme un concurs per escollir les bandes emergents que actuen al setembre al Festival Altaveu.

Els grups Frontera de la 30a edició de l'Altaveu, realitzer la seva candidatura a través de la plataforma Riff Bizz, entre les votacions populars i la col·laboració del jurat Frontera, s’escullen les 4 que ja formen part del cartell Altaveu 20178.

Pots consultar aquí les bases del concurs


Coneixes el Fons Sonor Altaveu?

Des de fa algunes edicions, tenim a disposició de tothom el Fons Sonor Altaveu Frontera a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la ciutat de Sant Boi, un recull de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que podreu escoltar sempre que vulgueu.