PER ALS AMANTS DE LA FOTOGRAFIA I LA BONA MÚSICA

Per primera vegada dins de les activitats del Festival Altaveu, dPhoto'SB us proposa dues activitats molt interessants:

Participar en un TALLER DE FOTOGRAFIA DE CONCERTS, impartit per Pilar Silvestre.
El Taller es realitzarà el dia 9 de setembre. La part teòrica serà de 10 a 14 h al Museu de Sant Boi i les pràctiques es realitzaran als concerts del Festival Altaveu'17 del mateix dia 9.

+ i inscripcions a:
http://www.dphotosb.com/taller-fotografic-de-concerts-9-de-setembre/
Limitat a 12 places.

Participa en el CONCURS FOTOGRÀFIC dels concerts que tenen lloc al Festival Altaveu durant els dies 8, 9 i 10 de setembre. Aquest és reconegut per la Federació catalana de Fotografia i patrocinat per l'Ajuntament de Sant Boi.

Bases del concurs:
http://www.dphotosb.com/links/Concursos/Altaveu/Bases%20del%20Concurso%20catalan.pdf

Us animem a participar!

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae