QUE L’ALTAVEU NO PARI DE SONAR!

El cartell de l’Altaveu 2017 ja s’ha desvetllat i com la teleoperadora de la imatge, anem repassant amb habitual però atentament cada nom que se’ns presenta i anem descobrint una proposta de qualitat que no ens deixa indiferents:

Rock, pop, soul, jazz, flamenc, folk ...
Llegendes musicals i bandes emergents, artistes internacionals i l'escena més propera i interessant del nostre país.

L’Altaveu 2017 també compta amb l’estrena d’una producció local, REGIRA!, un espectacle elaborat a partir de quaranta músics, setze escriptors, sis creadors audiovisuals, tres productors musicals, un dissenyador i un artista plàstic, tots de Sant Boi.

I a més, la música forma part de Sant Boi, de fet és un element clau de la identitat de la ciutat. I ho és durant tot l’any. L’Altaveu exerceix d’aparador i durant els tres dies que dura el festival la música ho abasta tot i es converteix en el fil conductor d’altres disciplines com ara el cinema, el món del llibre, les arts, o les activitats en família.

I mitjançant aquest cartell i la programació que us convidem a investigar, a descobrir, a reescoltar, a redefinir, a deixar-vos sorprendre, a sentir i sentir-vos, a gaudir coneixent, a conèixer el conegut…

Us assegurem que la 29a edició de l’Altaveu serà una celebració sorprenent, que no us heu de perdre!

A partir de dijous dia 6 de juliol (12.00h) ja es poden aconseguir entrades a través del web www.ticketea.com.

 

descarrega’t el cartell aquí