QUE L’ALTAVEU NO PARI DE SONAR!

El cartell de l’Altaveu 2017 ja s’ha desvetllat i com la teleoperadora de la imatge, anem repassant amb habitual però atentament cada nom que se’ns presenta i anem descobrint una proposta de qualitat que no ens deixa indiferents:

Rock, pop, soul, jazz, flamenc, folk ...
Llegendes musicals i bandes emergents, artistes internacionals i l'escena més propera i interessant del nostre país.

L’Altaveu 2017 també compta amb l’estrena d’una producció local, REGIRA!, un espectacle elaborat a partir de quaranta músics, setze escriptors, sis creadors audiovisuals, tres productors musicals, un dissenyador i un artista plàstic, tots de Sant Boi.

I a més, la música forma part de Sant Boi, de fet és un element clau de la identitat de la ciutat. I ho és durant tot l’any. L’Altaveu exerceix d’aparador i durant els tres dies que dura el festival la música ho abasta tot i es converteix en el fil conductor d’altres disciplines com ara el cinema, el món del llibre, les arts, o les activitats en família.

I mitjançant aquest cartell i la programació que us convidem a investigar, a descobrir, a reescoltar, a redefinir, a deixar-vos sorprendre, a sentir i sentir-vos, a gaudir coneixent, a conèixer el conegut…

Us assegurem que la 29a edició de l’Altaveu serà una celebració sorprenent, que no us heu de perdre!

A partir de dijous dia 6 de juliol (12.00h) ja es poden aconseguir entrades a través del web www.ticketea.com.

 

descarrega’t el cartell aquí

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae