Jordi Turtós, nou director del Festival Altaveu

 
Fotografia de Juan Miguel Morales

Després de 14 edicions amb la primera direcció artística al Festival Altaveu de la mà d’Albert Puig, l’edició nr. 29 comença amb el periodista i programador musical Jordi Turtós a la nova direcció.
“Les propostes artístiques de casa nostra estan canviant i cada vegada són millors, obrint-se a nous discursos. La meva idea és fer que l’Altaveu tingui personalitat pròpia davant d’una saturació de festivals que comença a ser preocupant”
Jordi Turtós coneix molt bé el festival ja que havia fet part dels inicis de l’Altaveu com a membre fundador del Jurat Altaveu Frontera. Amb una llarga trajectòria professional, ha fet part de l’equip del programa musical Sputnik, del Tria 33 de Televisió de Catalunya, ha dirigit la programació artística del FIMPT de Vilanova i la Geltrú durant moltes i històriques edicions a la ciutat garrafenca, el Mercè Música dins les Festes de la Mercè de Barcelona, i ara presenta el programa de ràdio Perifèries de Betevé 91.0 FM, exerceix com a professor de cursos de postgrau a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull.