Jordi Turtós, nou director del Festival Altaveu

 
Fotografia de Juan Miguel Morales

Després de 14 edicions amb la primera direcció artística al Festival Altaveu de la mà d’Albert Puig, l’edició nr. 29 comença amb el periodista i programador musical Jordi Turtós a la nova direcció.
“Les propostes artístiques de casa nostra estan canviant i cada vegada són millors, obrint-se a nous discursos. La meva idea és fer que l’Altaveu tingui personalitat pròpia davant d’una saturació de festivals que comença a ser preocupant”
Jordi Turtós coneix molt bé el festival ja que havia fet part dels inicis de l’Altaveu com a membre fundador del Jurat Altaveu Frontera. Amb una llarga trajectòria professional, ha fet part de l’equip del programa musical Sputnik, del Tria 33 de Televisió de Catalunya, ha dirigit la programació artística del FIMPT de Vilanova i la Geltrú durant moltes i històriques edicions a la ciutat garrafenca, el Mercè Música dins les Festes de la Mercè de Barcelona, i ara presenta el programa de ràdio Perifèries de Betevé 91.0 FM, exerceix com a professor de cursos de postgrau a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull.

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae