Ja podeu votar als grups Frontera 2017!

 

El Jurat Frontera ja ha fet la seva feina. Després d'escoltar i valorar més de 100 cançons, han aconseguit escollit les 15 bandes que passen a la fase de votació popular…

Les 15 formacions seleccionades són… 
 
STIFF CATS
SIX TO FIT
EL AMANTE VIRGEN
MODEL SLAVES
EIRA
BLACKSWANS
KUBIAK
ZELIG
LINQAE
DEXIT
ROOMS
BASTANTE
HEXED CROWS
JUGANDO CON KURT
MARTA KNIGHT


Moltes felicitats a tots i totes… Ara toca votar!

Ara i fins diumenge 18 de juny, tots i totes podem entrar a la plataforma riffbizz.com per a remenar, escoltar i votar aquella proposta que més ens agrada!

Has votat ja?

Ho pots fer en aquest VOTA AQUÍ


Els 4 grups més votats tocaran a l’Altaveu 2017!

Després de 10 intensos dies de votacions, coneixerem quins són els 4 grups amb més votats.
 
Serà el dilluns 19 de juny quan presentarem les 4 bandes Altaveu Frontera que formaran part de la programació de la 29a edició del Festival Altaveu!

Propostes de qualitat en el territori català!

No volem acabar aquest post sense agrair la participació de totes les formacions inscrites al concurs...  Us ben assegurem que la feina del Jurat  és cada edició més complicada i això és un èxit ja que demostra la  qualitat que tenim en tot el territori!
Ha estat  un luxe poder escoltar-vos!

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae