T'has quedat sense entrada per veure a la MAIKA i a BLAUMUT? Doncs això cal solucionar-ho!

Un cop les entrades es van esgotar, hem rebut moltes peticions per poder veure en directe a la MAIKA o a BLAUMUT. És per això que s'ha decidit que aquesta actuació, en exclusiu, es trasllada a un espai més gran on puguem cabre tots i totes!

El concert amb entrada a: "Maika Makovski + Blaumut + accés gratuït als concerts dels Jardins de l'Ateneu que es realitzin aquell dia" de DIVENDRES DIA 9 es realitzarà a CAN MASSALLERA (C/Mallorca, 30) i per aquest motiu tornen ha haver-hi entrades a la venda: Ara és el moment d'aconseguir la teva!
 
Pots adquir les entrades a 8€:
ONLINE: fins avui, dia 8 del setembre a les 23.59 AQUÍ
TAQUILLA: dins l'horari d'atenció al públic de Can Massallera fins l'inci del concert (c/Mallorca, 30)

Volem agrair la bona predisposició dels artistes, en permetre el canvi d'ubicació de l'actuació i permetre que més persones puguin gaudir de la seva música.

Per a qualsevol incidència respecte a aquest canvi, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae