Pasa un dia a l'#Altaveu16!!

#undiaalaltaveu


Un dia a l’Altaveu és un dia ple de diverses propostes per a gaudir de la música i del casc antic de Sant Boi.
Et recomanem que et miris bé el timming de l’Altaveu i comenceu a preparar la vostra propia aventura pel cap de setmana del 9 i 10 de setembre.
...Ah! Recordeu que dimarts i dimecres es projecten documentals musicals als cinemes Can Castellet,  i diumenge al matí,  el grup Karxofetes ens farà ballar a tota família a l’hora del vermut!
Suma’t a l’Altaveu +!


Vine a passar el proper divendres 9 de setembre a l’#Altaveu16!!

A les 19h una xerrada sobre rocanrol, narrativa i extrarradi amb dos autors que saben de què parlen: Kiko Amat i Carlos Zanon (a la terrassa de Cal Ninyo)
Després, a les 21h, podeu triar entre l’actuació de Maika Makovski, a Can Massallera (ja a dintre) o descubrir un dels grups emergents més interessants sorgits de l’Altaveu Frontera, els elèctrics White Hounds.
Una hora més tard, tothom a ballar amb l’espectacle de dansa urbana SBUD, a la Plaça de l’Ajuntament, abans de seguir la nit amb més concerts: Blaumut a Can Massallera i la recta final amb la guitarra de David Txes (Altaveu Frontera) i les cançons compromeses del gran Ismael Serrano, tots dos envoltats per la màgia dels Jardins de l’Ateneu.


Vine a passar el proper dissabte 10 de setembre a l’#Altaveu16!!

La jornada comença aviat, a les 12h, amb el conte "La Historia del Rock" explicat als més petits de la casa i amb un protagonista d'excepció: Elvis Presley.
Ja a la tarda, sobre les 19h, la Sonia Barba, l'Alicia Rodríguez i la Nuria Torreblanca donaran les seves visions femenines en un món tan masculí com el del rock, a la terrassa de Cal Ninyo, just abans de que, a partir de les 9, i ja dins de la sala, tornin a ser protagonistes dues dones, Marion Harper i Leonor Watling (liderant Marlango) amb els seus respectius concerts.
A les 22h començarà una altra de les actuacions estrelles d'aquesta edició, la de Coque Malla a la Plaça de l'Ajuntament, i a les 23h recta final amb tres concerts de més d'alt nivell: els emergents Coet i TRAU (tots dos presentant cançons noves) i el gran Quimi Portet amb els temes del seu darrer disc, "Ós Bipolar"

#undiaalaltaveu

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae