Pasa un dia a l'#Altaveu16!!

#undiaalaltaveu


Un dia a l’Altaveu és un dia ple de diverses propostes per a gaudir de la música i del casc antic de Sant Boi.
Et recomanem que et miris bé el timming de l’Altaveu i comenceu a preparar la vostra propia aventura pel cap de setmana del 9 i 10 de setembre.
...Ah! Recordeu que dimarts i dimecres es projecten documentals musicals als cinemes Can Castellet,  i diumenge al matí,  el grup Karxofetes ens farà ballar a tota família a l’hora del vermut!
Suma’t a l’Altaveu +!


Vine a passar el proper divendres 9 de setembre a l’#Altaveu16!!

A les 19h una xerrada sobre rocanrol, narrativa i extrarradi amb dos autors que saben de què parlen: Kiko Amat i Carlos Zanon (a la terrassa de Cal Ninyo)
Després, a les 21h, podeu triar entre l’actuació de Maika Makovski, a Can Massallera (ja a dintre) o descubrir un dels grups emergents més interessants sorgits de l’Altaveu Frontera, els elèctrics White Hounds.
Una hora més tard, tothom a ballar amb l’espectacle de dansa urbana SBUD, a la Plaça de l’Ajuntament, abans de seguir la nit amb més concerts: Blaumut a Can Massallera i la recta final amb la guitarra de David Txes (Altaveu Frontera) i les cançons compromeses del gran Ismael Serrano, tots dos envoltats per la màgia dels Jardins de l’Ateneu.


Vine a passar el proper dissabte 10 de setembre a l’#Altaveu16!!

La jornada comença aviat, a les 12h, amb el conte "La Historia del Rock" explicat als més petits de la casa i amb un protagonista d'excepció: Elvis Presley.
Ja a la tarda, sobre les 19h, la Sonia Barba, l'Alicia Rodríguez i la Nuria Torreblanca donaran les seves visions femenines en un món tan masculí com el del rock, a la terrassa de Cal Ninyo, just abans de que, a partir de les 9, i ja dins de la sala, tornin a ser protagonistes dues dones, Marion Harper i Leonor Watling (liderant Marlango) amb els seus respectius concerts.
A les 22h començarà una altra de les actuacions estrelles d'aquesta edició, la de Coque Malla a la Plaça de l'Ajuntament, i a les 23h recta final amb tres concerts de més d'alt nivell: els emergents Coet i TRAU (tots dos presentant cançons noves) i el gran Quimi Portet amb els temes del seu darrer disc, "Ós Bipolar"

#undiaalaltaveu