LOS ENEMIGOS

(Madrid)
Divendres 8 de setembre
22.00h, Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi

Concert gratuït

Los Enemigos necessiten poques presentacions i és que són un dels grans grups de culte del rock en castellà de tots els temps.
Primers discos com “Ferpectamente” (1986), “La vida mata” (1990) i “La cuenta atrás” (1991) van il·luminar el camí quan els neons de La Movida de principis dels vuitanta van deixar de parpellejar. Posteriors treballs com “Gas” (1996) i "Nada" (1999) també mereixen tenir un lloc en aquest altar.
L'Altaveu fa possible un nou concert de Josele Santiago i la resa de Los Enemigos a Sant Boi, única data catalana de la seva nova gira. Entre mig d'aquests dos concerts queda també la publicació d'un nou àlbum d'estudi en 15 anys, “Vida inteligente” (2014), que va demostrar que Los Enemigos mantenien un bon estat de forma compositiva. La llegenda continua viva!

Més en aquesta categoria:

« THE FLAMIN’ GROOVIES

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae