THE FLAMIN’ GROOVIES

(EUA)
Dissabte 9 de setembre
22.00h, Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi

Concert gratuït

Amb més de 50 anys de trajectòria, clàssics del power pop i grup de culte del rock en general, els americans The Flamin’ Groovies han trobat una bona excusa per tornar als escenaris aquest 2017: un nou disc LP que surt publicat a l’agost, “Fantastic Plastic”, i un EP compartit amb The Lookers que acaba de sortir, “Don’t Talk To Strangers/Pictures On The Wall”.
La gira mundial compta amb una formació integrada per dos membres originals, Cyril Jordan i Chris Wilson, i es reforça amb els músics Von Sneiderm i Tony Sales.
A part dels nous temes, el repertori del directe serà un setlist de somni, incloent hits atemporals de discos referencials com “Shake Some Action”, “Flamin’ Groovies Now” i “Jumpin’ In The Night”, i temes originals que el grup encara no ha tocat mai en directe.
El seu concert a l’Altaveu serà l’única data catalana d’una llegenda viva del rock que no fa parada aquí des del 2014, quan van tocar a la sala Apolo de Barcelona.

Més en aquesta categoria:

« KADHJA BONET LOS ENEMIGOS »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae