KADHJA BONET

(EUA)
Divendres 8 de setembre
01.30h, Jardins de l'Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

La californiana Kadhja Bonet diu irònicament haver nascut el 1784, un punt més per remarcar que les seves influències són pretèrites tot i tenir un peu a la realitat actual.
La seva veu, la bellesa en les formes, així com el compromís de les seves històries, vesteixen una proposta que sedueix i alhora remou consciències.
“The Visitor” (2016), un disc on Kadhja ens convida a un món que no és del tot nostre, on passat i futur es troben en un present paral·lel. L'àlbum s'obre amb una sorpresa que es podria esperar de l'edat d'or del cinema i continua flirtejant amb la música clàssica, jazz, soul, folk i la psicodèlia.
Mentre prepara nou disc de cares a finals d’aquest any o principis de l’altre, passarà per l’Altaveu a enamorar-nos amb la seva veu.

Més en aquesta categoria:

« THE LIMIÑANAS THE FLAMIN’ GROOVIES »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae