THE LIMIÑANAS

(França)
Dissabte 9 de setembre
00.15h, Jardins de l'Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

La Marie toca la bateria i Lionel toca el baix, guitarra, teclats i el que faci falta… Ells dos formen The Limiñanas i són un dels duos més sofisticats i carismàtics de França.
Clarament influenciats pel rock psicodèlic i per la música ye-yé francesa dels seixanta, en el seu tercer àlbum, "Malamore" (Troube In Mind, 2016), han tornat a recolzar-se del pop sixtie més ballable i del rock de l'escola Velvet Underground per crear un grapat de cançons rodones.
Com a curiositat, en aquest darrer disc hi ha col·laborat un bell conegut a cosa nostra, Pascal Comelade, i el venerat Peter Hook (New Order, Joy Division).
Valdrà la pena no perdre’s les noves cançons que interpretaran en directe i que ens faran ballar a l’Altaveu. L’última vegada que van venir a Catalunya van fer sold-out a la Sala Apolo de Barcelona!

Més en aquesta categoria:

« ALA·NI KADHJA BONET »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae