ALA·NI

(França)
Divendres 8 de setembre
00.00h, Jardins de l'Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

En un temps rècord, Ala.ni s'ha convertit en una diva del jazz i no sobta quan l’escoltes més de 10 minuts.
Darrere d'aquest nom artístic hi trobem Alani Charal, cantant, compositora, i fins i tot creadora de moda, nascuda a Londres però de pares caribenys.
Ha estat corista d'Andrea Bocelli, Mary J. Blige, Blur i Damon Albarn. I precisament aquest últim és qui la va convèncer a prendre la decisió de començar la seva carrera en solitari. Durant el 2015 va publicar quatre EP's, cadascun inspirat en una estació. L'any passat, aquests enregistraments van sortir recopilats en un únic disc, “You & I” (No Format / Naïve, 2016), i va ser el punt d'inflexió per començar a recol·lectar un gran èxit de crítica i públic que no ha parat de créixer. Se l'ha comparat amb cantants de la talla de Sarah Vaughan, Nina Simone, Billie Holliday o Ella Fitzgeral, tot i que ella ha creat un camí lliure i particular que l'allunyen dels estereotips més clàssics del jazz.
Ara l'Altaveu ofereix una oportunitat per gaudir d'una de les millors veus del jazz actual a nivell internacional per a totes aquelles persones que encara no ho han pogut fer.

Més en aquesta categoria:

« OMNI THE LIMIÑANAS »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae