ALA·NI

(França)
Divendres 8 de setembre
00.00h, Jardins de l'Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

En un temps rècord, Ala.ni s'ha convertit en una diva del jazz i no sobta quan l’escoltes més de 10 minuts.
Darrere d'aquest nom artístic hi trobem Alani Charal, cantant, compositora, i fins i tot creadora de moda, nascuda a Londres però de pares caribenys.
Ha estat corista d'Andrea Bocelli, Mary J. Blige, Blur i Damon Albarn. I precisament aquest últim és qui la va convèncer a prendre la decisió de començar la seva carrera en solitari. Durant el 2015 va publicar quatre EP's, cadascun inspirat en una estació. L'any passat, aquests enregistraments van sortir recopilats en un únic disc, “You & I” (No Format / Naïve, 2016), i va ser el punt d'inflexió per començar a recol·lectar un gran èxit de crítica i públic que no ha parat de créixer. Se l'ha comparat amb cantants de la talla de Sarah Vaughan, Nina Simone, Billie Holliday o Ella Fitzgeral, tot i que ella ha creat un camí lliure i particular que l'allunyen dels estereotips més clàssics del jazz.
Ara l'Altaveu ofereix una oportunitat per gaudir d'una de les millors veus del jazz actual a nivell internacional per a totes aquelles persones que encara no ho han pogut fer.

Més en aquesta categoria:

« OMNI THE LIMIÑANAS »