OMNI

(EUA)
Dissabte 9 de setembre
01.30h, Jardins de l'Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

Una mala notícia pot convertir-se en una de bona: Frankie Broyles, guitarrista de Deerhunter —grup fonamental a l'hora d'explicar l'indie més experimental d'aquest segle XXI—, va abandonar el projecte el 2015 per formar un trio de guitarra, baix i bateria: OMNI.
El seu disc de debut, "Deluxe", ha deixat un molt bon regust. La portada —arty amb motius geomètrics— avisa del pou post-punk i retro-futurista d’on beuen els seus components. I és que grups de finals dels setanta i principis dels vuitanta com Devo, Wire o Television afloren com a clares influències d’unes cançons directes i fresques, però no per això fàcils.
Ningú va dir que no hi hagués més marge d’acció en el terreny del post-punk. La combinació de guitarres polièdriques, línies de baix poderoses, ritmes urgents i la recerca de tornades memorables són un pou sense fons. Aquest setembre aterren per primer cop a l’Estat i el seu concert a l’Altaveu serà l’única data a Catalunya!

Més en aquesta categoria:

« MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS ALA·NI »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae