MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS

(Catalunya)
Divendres 8 de setembre
22.30h, Cal Ninyo

Entrada General: Joana Gomila + Maria Arnal & Marcel Bagés a Cal Ninyo
Horari d’inici: 21 h
PREU: 8€ (aforament limitat)

Compra aquí

Ara mateix, el duet Maria Arnal i Marcel Bagés és l’exemple més rotund —dins del nostre panorama musical — que el menys és més. I amb quina força.
Fer sold-out als concerts de presentació del seu recent disc, “45 Cerebros y 1 Corazón” (2017), ha esdevingut una cosa normal en un país on “èxit de públic” i “qualitat artística” rares vegades van de bracet. Després de les distincions Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, “Verbena” (2016), Millor Single Nacional per Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out.
La Maria és de Badalona i el Marcel de Flix i junts continuen la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: creant cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica. La memòria és el leitmotiv d’un disc que conté una cançó, Tú que vienes a rondarme, clara candidata a single de l’any i que el públic de l’Altaveu esperarà amb delit poder gaudir-la en directe.

Més en aquesta categoria:

« MARCO MEZQUIDA OMNI »