MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS

(Catalunya)
Divendres 8 de setembre
22.30h, Cal Ninyo

Entrada General: Joana Gomila + Maria Arnal & Marcel Bagés a Cal Ninyo
Horari d’inici: 21 h
PREU: 8€ (aforament limitat)

Compra aquí

Ara mateix, el duet Maria Arnal i Marcel Bagés és l’exemple més rotund —dins del nostre panorama musical — que el menys és més. I amb quina força.
Fer sold-out als concerts de presentació del seu recent disc, “45 Cerebros y 1 Corazón” (2017), ha esdevingut una cosa normal en un país on “èxit de públic” i “qualitat artística” rares vegades van de bracet. Després de les distincions Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, “Verbena” (2016), Millor Single Nacional per Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out.
La Maria és de Badalona i el Marcel de Flix i junts continuen la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: creant cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica. La memòria és el leitmotiv d’un disc que conté una cançó, Tú que vienes a rondarme, clara candidata a single de l’any i que el públic de l’Altaveu esperarà amb delit poder gaudir-la en directe.

Més en aquesta categoria:

« MARCO MEZQUIDA OMNI »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae