MARCO MEZQUIDA

Els somnis de Ravel

(Catalunya)
Dissabte 9 de setembre
21.00h, Cal Ninyo

Entrada General: Marco Mezquida Trio + Mariola Membrives a Cal Ninyo
Horari d’inici: 21 h
PREU: 8€ (aforament limitat)

Compra aquí

El pianista menorquí Marco Mezquida és una de les figures més rellevants del panorama actual del jazz i de la improvisació a casa nostra.
Format a la factoria ESMUC, ja ha actuat en més de 25 països de quatre continents, clubs i festivals de prestigi de tot el món, ha participat en més de quaranta discos i ha rebut el premi Músic de l’Any de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya en quatre ocasions, un Premi Enderrock i també un Premi Altaveu, el 2015.
“Els somnis de Ravel" és l’espectacle de música que presentarà en directe al festival de Sant Boi, on la música de Maurice Ravel es mescla amb el jazz i la improvisació a través d'un trio que es completa amb el violoncel·lista Martín Meléndez i el bateria Aleix Tobias.
Es tracta d'un viatge oníric per l'imaginari musical i personal de Maurice Ravel, ple d’harmonies i ritmes originals sense perdre en cap moment la sensualitat, elegància i meticulositat de l’impressionisme musical del compositor francès.

Més en aquesta categoria:

« JOANA GOMILA MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae