JOANA GOMILA

(Illes Balears)
Divendres 8 de setembre
21.00h, Cal Ninyo

Entrada General: Joana Gomila + Maria Arnal & Marcel Bagés a Cal Ninyo
Horari d’inici: 21 h
PREU: 8€ (aforament limitat)

Compra aquí

El primer disc de Joana Gomila Folk Souvenir, titulat “Folk Souvenir”, va ser un dels llançaments més sorprenents de l'any passat.
La cantant mallorquina Joana Gomila ha creat el seu projecte més personal i creatiu partint de la música tradicional de l’illa, gràcies a la col·laboració de grans músics com són el guitarrista Santi Careta, el contrabaixista Àlex Reviriego, la teclista Laia Vallès i el bateria Arnau Obiols.
Gravat en directe i produït per Jaume Manresa (Antònia Font), “Folk Souvenir” agafa el cançoner popular mallorquí i el vesteix d’experimentació i creativitat, convertint aquest disc en un dels treballs més atrevits, brillants i, a la vegada, respectuosos que s’hagin fet mai a partir de la música popular mallorquina.
El públic de l'Altaveu tindrà l’oportunitat de viure en directe com es capgiren els cànons de la tradició gràcies a la voluntat d'anar més enllà i a les ganes de jugar amb el free jazz, fugint de clixés.

 

Més en aquesta categoria:

« MARIOLA MEMBRIVES MARCO MEZQUIDA »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae