MARIOLA MEMBRIVES

(Catalunya)
Dissabte 9 de setembre
22.30h, Cal Ninyo

Entrada General: Marco Mezquida Trio + Mariola Membrives a Cal Ninyo
Horari d’inici: 21 h PREU: 8€ (aforament limitat)

Compra aquí

 

Per commemorar el 20è aniversari de la publicació d'un dels discos de culte del flamenc, "Omega" (1996), des de l'any passat Mariola Membrives ha creat la seva particular visió d'aquesta obra mestra creada pel cantaor Enrique Morente i el grup de rock Lagartija Nick, amb poesies de Lorca i Leonard Cohen.
Nascuda a Còrdova però establerta a Barcelona, Membrides es va formar en dansa i cant en prestigioses escoles com Cristina Rota, Gina Piccirilli i ESMUC, i actualment és professora de cant flamenc al Taller de Músics.
Mariola Membrives no ha parat de recollir bones crítiques des que va publicar l'arriscat disc "Llorona" (2014), on mesclava el cançoner popular amb temes propis, tan sols acompanyant la veu amb un contrabaix- i per a la innovadora interpretació d'"Omega" que es podrà gaudir en directe a l'Altaveu, la cantaora s'ha fet acompanyar de quatre reputats intèrprets de jazz: Raynald Colom (trompeta), Horacio Fumero (contrabaix), Guillermo McGuill (bateria), Oliver Haldon (guitarra flamenca) i amb la col·laboració especial de Ricardo Moreno (guitarra flamenca)

Més en aquesta categoria:

« BLACKSWANS JOANA GOMILA »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae