BASTANTE

(Cornellà)

ALTAVEU FRONTERA
Divendres 8 de setembre
23.00h, Jardins de l’Ateneu Santboià

Concert gratuït (aforament limitat)

 

Bastante és un grup sorgit del altre costat del riu i que es mou en el terreny de la música més ballable feta amb guitarres elèctriques. Amb el seu recent disc, “Gala” (2017), demostren el bon moment que viu el grup a nivell compositiu, cosa que els ha fet ser un dels quatre guanyadors del concurs Altaveu Frontera 2017. El seu leitmotiv són les melodies instantànies, els ritmes ballables, i les lletres fosques en permanent diàleg amb guitarres punxegudes.

Grups com Television, Talking Heads, The Strokes, Vampire Weekend, The Smiths o The Velvet Underground són el rerefons del seu llenguatge.

Més en aquesta categoria:

« LINQAE ZELIG »

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae