Festival Altaveu 2017

Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de Catalunya.
Enguany celebrem la 29a edició durant el 8, 9 i 10 de setembre amb una nova etapa que ens convida a descobrir propostes de qualitat des d’un format proper i agradable.
El cartell de l’Altaveu 2017, presenta una programació més internacional que mai, alhora que amplia les activitats complemetàries que fan que es segueixi guadint de la música amb altres formats: mitjançant l’art visual, documentals,  converses, jocs…
Així com, segueix apostant per les actuacions de personalitats musicals de primera línia,  per l’Altaveu Frontera, que és la secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i pels reconeguts Premis Altaveu.
Tot aquest repertori, converteix Sant Boi en epicentre de la música durant el 8, 9 i 10 de setembre.
 

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae