DESCOBREIX LES PROPOSTES PENSADES PER A GAUDIR AMB TOTA LA FAMÍLIA

L’Altaveu en família és un espai dedicat a l’apropament de les famílies a la música i cultura que vehicula el festival.

Són 2 dies amb propostes diverses: El primer és més generalista i orientat a seguir el fil conductor de la resta de la programació de l’Altaveu: despertar la curiositat, tenir ganes de descobrir coses noves per poder gaudir de la música en directe…

El segon, va dedicat a un tipus de música en concret per tal que la canalla pugui conèixer alguna cosa diferent del mainstream. La idea és que pugui gaudir de la música tota la família, independentment de l’edat que tinguin. En edicions anteriors, les músiques triades havien estat el rock, el reggae… Aquest any el dia temàtic versarà al voltant de la música electrònica.

DESPERTEM LA CURIOSITAT
7 SETEMBRE | 11:00H
Plaça de l’Ajuntament
Tallers i jocs per despertar la curis¡ositat musical a ritme del Morsa Punxadiscos. Després ballarem amb Landry el Rumbero

PETIT ALTAVEU ELECTRÒNIC
8 SETEMBRE | 11:00H
Plaça de l’Ajuntament
Música techno punxada per joves DJ’s, tallers per crear música electrònica i actuació final de la orquestra electrònica PIVOT.

Envia comentari