Nova imatge, més Altaveu

L’Altaveu és molt més que 3 dies de festival, a l’Altaveu es programa molt més, a part de música en directe, l’Altaveu és una marca que representa Sant Boi, un espai cultural de trobada que busca la descoberta i potenciar la creativitat.

Aprofitant la gran quantitat i diversitat d’actuacions, cicles i activitats que es deriven de l’Altaveu, hem canviat el format de la nostra web perquè sigui molt més fàcil veure tot el que publiquem i no et perdis cap esdeveniment.
Aquesta web disposa d’un calendari i proporciona més interacció d’una manera molt més visual!

Esperem que després de navegar per aquí t’agradi molt el que vegis i tinguis tantes ganes com nosaltres de viure aquesta 31a edició del nostre festival celebrant el poder de la música des de tots els punts de vista.


Envia comentari